Webcast uitslag Waalre Individual Rally 2021 - Waalre Rally

Webcast uitslag Waalre Individual Rally 2021

Gepubliceerd op 28 april 2021

Webcast uitslag Waalre Individual Rally 2021

De Waalre Individual Rally, vorig jaar ontstaan door het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande maatregelen, bleek een grandioos succes te zijn. Ook dit jaar hebben we wederom met heel veel enthousiasme de Waalre Individual Rally mogen organiseren en zijn er in april bijna 170 equipes met deelnemers uit binnen- en buitenland gestart. Met grote trots mogen we dan ook zeggen dat we voor het tweede jaar op rij de grootste rally van Nederland zijn! Wegens dit enorme succes heeft de organisatie besloten van de Waalre Individual Rally een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

De routes van afgelopen editie waren in beide klassen, tour en sport, weer prachtig uitgezet door Bart den Hartog en hebben de deelnemers opnieuw over de mooiste weggetjes van regio Eindhoven geleid. Donderdag 29 april om 19.00 uur kunt u de uitleg van de rallyroutes en tot slot de bekendmaking van de winnaars, live volgen via https://live.sommedia.nl/waalrerally. Deze uitzending wordt verzorgd door Bart den Hertog en Jeroen Kon.

Uiteraard kunnen de deelnemers vragen stellen over de gereden rally, dit kan op 2 manieren:

  1. Tot 1 dag voor de uitzending kunt u vragen insturen per e-mail. Dit kan naar info@waalrerally.nl. Tijdens de live uitzending zullen deze vragen dan behandeld worden.
  2. En ook tijdens de live uitzending kunt u vragen stellen via WhatsApp op nummer +31 6 83 08 32 82. De vragen worden dan direct behandeld tijdens de uitzending.

Wij wensen u veel plezier en danken u voor uw betrokkenheid en deelname aan onze rally en hopen dat jullie net zo genoten hebben als de organisatie! We zien u graag terug bij de 12e editie van de Waalre Classic Car Rally (al meer dan 75% van de beschikbare plaatsen zijn vergeven, dus schrijf je nog snel in!) en de Waalre Individual Rally 2022.

Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in