FAQ - Waalre Rally

Veelgestelde vragen

  • De SportPlus klasse is geschikt voor de meest ervaren rallyrijders: 100% kaartlezen, deze klasse is alleen beschikbaar voor Classic Cars.

  • De Sport klasse is geschikt voor de ervaren rallyrijders: 50% bol/pijl en 50% kaartlezen.

  • De Tour klasse is geschikt voor de startende rallyrijder: 100% bol/pijl en optioneel 2 kaarten.

Nee helaas, dit kan alleen met klassieke auto met bouwjaar 1978 of ouder en een select aantal exclusieve sportwagen. Wilt u deelnemen met een exclusieve sportwagen, stuur dan een e-mail om te informeren of uw auto hiervoor in aanmerking komt.

Jazeker, het leuke aan de Waalre Individual Rally is dat iedereen met elke auto kan deelnemen. Het bestuur van de Waalre Rally heeft zich als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor de (klassieke) rallysport.

Jazeker is dat mogelijk! Wij adviseren wel om dan in te schrijven voor de Tour klasse, zowel voor de Waalre Classic Car Rally als de Waalre Individual Rally. Tevens organiseert de Waalre Rally regelmatig een cursus navigeren voor klassieke rally’s; het is voor de beginnende, alsook de ervaren rallyrijder, zinvol om deze cursussen bij te wonen.

Voor onze rally’s geldt de inschrijving voor 2 personen. Indien u extra passagiers mee wilt laten rijden mag dat enkel in de Tour klasse en na toestemming van de organisatie. U bent dan wel uitgesloten voor het klassement.

Voor de rally gebruiken wij een fysieke routeboek en de 'Redrive' app voor controle. 

Deze app controleert of je bij bepaalde punten bent geweest, zodat de organisatie kan controleren of de juiste route is gevolgd. 

Onderaan vindt je de uitleg over de app en tevens de links om de app te downloaden voor IOS en Android.


Redrive Handleiding: Handleiding Redrive NL 2022.pdf


Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in