Veelgestelde vragen

  • De Expertklasse is geschikt voor de meest ervaren rallyrijders: 100% kaartlezen, deze klasse is alleen beschikbaar voor Classic Cars;
  • De Sportklasse is geschikt voor de ervaren rallyrijders: 50% bol/pijl en 50% kaartlezen;
  • De Tourklasse is geschikt voor de startende rallyrijder: 100% bol/pijl en optioneel 2 kaarten.

Nee helaas, dit kan alleen met klassieke auto met bouwjaar 1978 of ouder. Special Cars (bijzondere sport auto’s) worden toegelaten na beoordeling van het bestuur.

Jazeker, het leuke aan de Waalre Individual Rally is dat iedereen met elke auto kan deelnemen. Het bestuur van de Waalre Rally heeft zich als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor de (klassieke) rallysport.

U krijgt een voucher voor de eerstvolgende Waalre Rally.

Jazeker is dat mogelijk! Wij adviseren wel om dan in te schrijven voor de Tourklasse, zowel voor de Waalre Classic Car Rally als de Waalre Individual Rally. Tevens organiseert de Waalre Rally regelmatig een curus navigeren voor klassieke rally’s, het is zowel voor de beginnende- als ervaren rally rijder zinvol om deze cursussen bij te wonen.

U kunt op eigen gelegenheid bij elk hotel in de regio een kamer boeken. De meeste hotels hebben overdekte of afgesloten parkeergelegenheden.

Bij de Waalre Classic Car rally geldt de inschrijving voor 2 personen. Indien u extra passagiers mee wilt laten rijden mag dat enkel in de tourklasse en na toestemming van de organisatie. U bent dan wel uitgesloten voor het klassement.

Bij de Waalre Individual Rally zijn passagiers wel toegestaan voor de Tourklasse, niet voor de Sportklasse en Expertklasse.

Voor de rally gebruiken wij een fysieke routeboek en de 'Redrive' app voor controle. 

Deze app controleert of je bij bepaalde punten bent geweest, zodat de organisatie kan controleren of de juiste route is gevolgd. 

Onderaan vindt je de uitleg over de app en tevens de links om de app te downloaden voor IOS en Android.


Redrive Handleiding: Handleiding Redrive NL 2022.pdf


Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Car Rally 2022

Schrijf je in