Webcast uitslag Waalre Individual Rally 2020 - Waalre Rally

Webcast uitslag Waalre Individual Rally 2020

Gepubliceerd op 26 juni 2020

Webcast uitslag Waalre Individual Rally 2020

Afgelopen weken zijn er bijna 200 equipes gestart op de markt in Waalre. De Waalre Individual Rally is een overweldigend succes. Deelnemers uit heel Nederland hebben wij mogen verwelkomen. En er is zeker net zo fanatiek gereden als (normaal) tijdens de traditionele Waalre Classic Car Rally op de jaarlijkse laatste zaterdag van Augustus.

Aanstaande dinsdag 30 juni om 19.00 uur kunt u de uitleg van de rally route en het bekendmaken van de winnaars direct live volgen (Update: U kunt de uitzending inmiddels terugkijken in het galerij) Deze live uitzending wordt verzorgd door Bart den Hartog en Jeroen Kon.

Via de WhatsApp van Stichting Waalre Rally kunt u dinsdag vanaf 19.00 uur tijdens de uitzending vragen stellen. Deze worden dan tijdens de uitzending behandeld.

Wij wensen u veel plezier en danken u voor uw betrokkenheid bij en deelname aan onze rally. We zien u graag weer tijdens de rally van volgend jaar. (Vergeet niet in te schrijven, meer dan de helft van de beschikbare plaatsen is al vergeven)

Tot slot bedanken wij alle sponsoren en overige betrokkenen die deze rally tot een waar succes gemaakt hebben.

Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in