Uitslag Waalre Classic Car Rally 2024 - Waalre Rally

Uitslag Waalre Classic Car Rally 2024

Gepubliceerd op 23 augustus 2024

Uitslag Waalre Classic Car Rally 2024

Beste deelnemers,

Wat een geweldige rallydag was dit! We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie deelname en de vele complimenten die we hebben ontvangen over de route, de prachtige locaties en de fantastische afsluiting bij Meester Keeman. We vonden het fantastisch om zoveel bekende gezichten weer te zien en om daarnaast ook zoveel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen. Dit jaar was extra bijzonder omdat we ons 15-jarig jubileum vierden, en we zijn blij dat we dit samen met jullie hebben mogen beleven. Ook wij, als organisatie, hebben enorm genoten van deze dag.

Gefeliciteerd Joris Buijs en Rutger Kwant, de winnaars van de Waalre Classic Car Rally 2024 met een indrukwekkende score van slechts 121 strafpunten! Ook willen we alle andere winnaars van harte feliciteren. Jullie prestaties waren uitstekend, en we zijn trots om de uitslagen van alle klassen te presenteren:

  • SportPlus: Joris Buijs en Rutger Kwant
  • Sport Classic: Peter Berveling en Marcel Damen
  • Sport Special: Paulien Ravestijn en Matthijs Hajer
  • Tour Classic: Eric en Corlianne Aarts
  • Tour Special: Ynzte Woudstra en Valerie Julemont

Wil je de volledige uitslagenlijst bekijken? Klik dan hier voor een overzicht van de scores en tijden van alle equipes. Let op dat er een kleine wijziging in het klassement is doorgevoerd na de controle van de einduitslag.

Hoewel de dag over het algemeen vlekkeloos verliep, waren er helaas twee onverwachte situaties. Een tijdelijk stoplicht door wegwerkzaamheden verhinderde de regularity-proef, die we hebben moeten neutraliseren. Na de lunch bleek er een wielerwedstrijd te zijn die een deel van onze route kruiste. Gelukkig konden we dit oplossen door de deelnemers in de Tourklasse via een QR-code om te leiden, zodat de rally zonder verdere onderbrekingen kon worden voortgezet.

Ondanks deze kleine hobbels kijken we terug op een fantastische dag en zijn we blij dat alles uiteindelijk zo goed is verlopen.

Volgende week ontvangen jullie een uitgebreide mail met informatie over het rallyseizoen van volgend jaar. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en kijken ernaar uit om jullie opnieuw te verwelkomen op een volgend evenement!

Nogmaals, bedankt voor jullie enthousiasme en tot de volgende rally!

Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2025

Schrijf je in