Save the date: Waalre Individual Rally 2021 - Waalre Rally

Save the date: Waalre Individual Rally 2021

Gepubliceerd op 24 december 2020

Save the date: Waalre Individual Rally 2021

Afgelopen jaar was voor velen op het gebied van de rallysport teleurstellend: de meeste rally's werden gecanceld in verband met het Coronavirus. Omdat deelname vaak niet mogelijk was, hebben wij het afgelopen jaar een alternatief voor de grootschalige rally's geïntroduceerd: de Waalre Individual Rally!

Deze individuele rally bleek een groot succes; rallyteams uit heel Nederland hebben hieraan deelgenomen en waren zeer enthousiast! We hebben superleuke reacties en complimenten van jullie mogen ontvangen voor dit initiatief. Daarom hebben we met veel plezier besloten om - naast de jaarlijkse Waalre Car Classic Rally - in april 2021 nogmaals een individuele rally te organiseren! Bart den Hartog, 5-voudig winnaar van de tulpenrallye is wederom verantwoordelijk voor de route.

De rally kan gereden worden tijdens de volgende weekenden (inclusief de vrijdagen):

9, 10, 11 april 2021
16, 17, 18 april 2021
23, 24, 25 april 2021

Noteer alvast (een van) deze data in uw agenda, dan berichten wij u zodra er meer details bekend zijn en inschrijven mogelijk is! Daarnaast is ook de datum van het jaarlijkse grote WCCR evenement bekend, namelijk 28 augustus 2021. Ook hier komen wij in het nieuwe jaar bij u op terug. Wij hebben er in ieder geval weer zin in en kijken uit naar een mooi, nieuw rallyjaar!

Namens het bestuur - Jeroen Kon, Pascal Roozen en Dirk Bosman - wens ik u ondanks alle beperkingen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Pieter Bosman
Voorzitter

Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Car Rally 2023

Schrijf je in