Aankondiging Waalre Individual Rally - Waalre Rally

Aankondiging Waalre Individual Rally

Gepubliceerd op 5 mei 2020

Aankondiging Waalre Individual Rally

Er is slecht en goed nieuws! Helaas gaat de Waalre Classic Car Rally (WCCR) in augustus niet door i.v.m. het coronavirus. Echter niet getreurd, want we hebben DE oplossing gevonden en bieden jullie een geweldig alternatief! We organiseren de hele maand juni een prachtige en uitdagende ‘Waalre Individual Rally’.

De Waalre Individual Rally 2020

We hebben een uniek concept voor onze deelnemers ontwikkeld. Ondanks de RIVM maatregelen hebben we namelijk alsnog een volwaardige rally kunnen organiseren! De Waalre Individual Rally 2020 wordt op een andere manier dan jullie van ons gewend zijn uitgezet; dit keer doen we dat digitaal. We maken voor deze rally dan ook geen gebruik van routecontroles (bordjes) die fysiek langs de weg zijn geplaatst. Wat we wel gaan doen is gebruik maken van de Rallycheck app. Exacte uitleg van de app is te vinden op onze website. Het unieke is dat iedereen deze rally de hele maand juni kan rijden op een tijdstip wanneer het hem of haar uitkomt. Aan het einde van de maand organiseren wij vanuit een TV studio een live uitzending middels een webcast, waarin de gehele rally wordt uitgelegd.

Hoe ziet het proces er in het kort uit:

  • Je schrijft je in via onze website;
  • Na betaling krijg je het routeboek en eventuele extra bestelde rallybescheiden per post toegestuurd;
  • Als equipe maak je een account aan op de Rallycheck app;
  • De route kan op elk gewenst moment in de maand juni worden gereden;
  • Aan het einde van maand juni is er een LIVE webcast (TV uitzending) waar uitzetter Bart den Hartog en Jeroen Kon uitleg geven over de rally. Tevens kunnen de kijkers vragen stellen via WhatsApp. Deze vragen worden dan direct behandeld in de TV uitzending;
  • Uiteraard worden de winnaars aan het einde van de uitzending bekend gemaakt
Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Car Rally 2023

Schrijf je in