Goede doelen 2022 - Waalre Rally

Goede doelen 2022

De opbrengst van de Waalre Classic Car Rally komt geheel ten goede aan goede doelen in de gemeente Waalre en omstreken. Hieronder treft u een overzicht van de gesteunde goede doelen in 2022.

Basisscholen Waalre

Muziek maken is niet alleen heel leuk, het zorgt ook voor een creatieve uitdaging, ontspanning en verbondenheid. Het geeft kinderen zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Maar op veel scholen is er nauwelijks tijd en ruimte voor muziek. Dat moet veranderen. Muziek draagt op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van kinderen – wetenschappelijk onderzoek toont dat keer op keer aan. Het bevordert bijvoorbeeld de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein. Daarom is muziekonderwijs op de basisschool zo belangrijk.

Met de opbrengst van de Waalre Rally 2022 doneert zij € 2.500,00 aan de 5 basisscholen (€ 500,00 per school) in Aalst Waalre zodat meer muziek in de klas mogelijk gemaakt wordt.

  • De Wilderen in Waalre (Waalre dorp)
  • De Meent in Aalst (Voldijn)
  • De Drijfveer in Aalst (Voldijn)
  • De OBS Ekenrooi in Aalst (Ekenrooi)
  • De Christoffelschool in Aalst (Ekenrooi)
Basisscholen Waalre

Waalres Erfgoed

Waalres Erfgoed is opgericht om het erfgoed van de gemeente Waalre veilig te stellen voor haar inwoners en hun nageslacht. Zij doet dit sinds haar oprichting in 1986 door het verzamelen, bestuderen en beschrijven van documenten en foto’s van de gemeente Waalre. Vóór de samenvoeging in 1923 waren dit de kerk-dorpen Aalst en Waalre.

Daarnaast wil Waalres Erfgoed het dagelijks leven van de bewoners van de gemeente door de eeuwen heen zoveel mogelijk inzichtelijk maken. Waalre Rally doneert in 2022 € 1.000,=  ten behoeve van het project 100 jaar Waalre.

Waalres Erfgoed
Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in