Goede doelen 2021 - Waalre Rally

Goede doelen 2021

De opbrengst van de Waalre Classic Car Rally komt geheel ten goede aan goede doelen in de gemeente Waalre en omstreken. Hieronder treft u een overzicht van de gesteunde goede doelen in 2021.

Jewelkids

Mensen met een lichte verstandelijke beperking kunnen in Nederland behoorlijk meedraaien in de maatschappij.
Dank zij steun van betrokken en bekwame hulpverleners kunnen ze een relatief zelfstandig bestaan opbouwen en opgaan in de samenleving.
Keerzijde van deze zelfstandigheid is dat minder voor de hand liggende problemen minder zichtbaar zijn, zoals ondersteuning bij persoonlijke en emotionele ontwikkeling.

Krappere budgetten confronteren professionele hulpverleners met een hoge werkdruk en weinig ruimte voor de nodige extra aandacht.

Jewel Kids reikt hier een helpende hand en is opgericht om kinderen en adolescenten met een beperking ontspanning te bieden door middel van een dagje uit of een korte vakantie.

Jewelkids

Fietsmaatjes

Samen genieten op de fiets. Dat gun je toch iedereen? Fietsmaatjes maakt dat voor iedereen mogelijk door vrijwilligers te koppelen aan gasten die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen maken zij heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Zo genieten ze van onderlinge gesprekken en de omgeving en zijn ze lekker in beweging. Gezond en gezellig! In totaal fietsen er in Nederland meer dan 1500 gasten met evenveel vrijwilligers op de vele duofietsen.

Nu met corona-scherm fietsen!

De veiligheid van de gasten en vrijwilligers staat uiteraard voorop. De lokale Fietsmaatjes organisaties hebben voor hun corona-maatregelen deskundig advies ingewonnen. Dat heeft er onder andere toe geleid dat er gefietst wordt met een transparant coronascherm. Zo kan er toch veilig gefietst worden.

Fietsmaatjes
Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in