Goede doelen 2019 - Waalre Rally

Goede doelen 2019

De opbrengst van de Waalre Classic Car Rally komt geheel ten goede aan goede doelen in de gemeente Waalre en omstreken. Hieronder treft u een overzicht van de gesteunde goede doelen in 2019.

Kleding dansgardes

Dit jaar was het de beurt aan AWC de Keien Waalre voor nieuwe kleding bijdrage voor de dansgardes. De cheque werd in ontvangst genomen door Jeugdprins Jan en adjudant Lars. Hieronder vindt u meer informatie over AWC de Keien Waalre.

Kleding dansgardes

Woldere Winter Wonderland WWW

WWW staat in Waalre voor Woldere Winterland. Een week in winterse sferen, midden in ons kerkdorp Waalre. Met als doen om geconnected te raken met je buurt, wijk, dorp.

Een festiviteit die georganiseerd wordt wegens het 112.5 jaar bestaan van de Vereniging. Dat is een feestje voor de leden. Het is een dorpsfeest. Weliswaar georganiseerd door de Vereniging, dat kan alleen omdat de VvdJ ernorm veel sympathie en donaties krijgt vanuit het dorp.

Website: vvdj.nl/woldere-winter-wonderland

Woldere Winter Wonderland WWW

Levende kerststal

Wist U dat..
.. de kerststal op de markt van Waalre er dit jaar al voor de 17e keer staat?
.. dat de mensen die hier achter zitten ook verantwoordelijk zijn voor de organisatie van zowel de Herdertjestocht als de Kerstmarkt?
.. dat het deelnemen en het bezoeken van al deze activiteiten gratis is?
.. dit door een handvol vrijwilligers wordt mogelijk gemaakt?
.. we vorig jaar een nieuw bestuur voor de Levende Kerststal hebben opgericht; Hans v Hooff, Stefan Daris, Jan Heezen en Sabine Daris
.. we plannen hebben de aankomende jaren voor nieuwe beelden en kleding
.. we mogelijk ook kerstkaarten willen gaan verkopen in 2020.
.. jaarlijks de Levende Kerststal te bewonderen is van medio December tot 3 koningen.
.. wij nog steeds 'vrienden van de kerststal' zoeken om te Levende Kerststal te kunnen behouden
.. we jaarlijks zo'n 500 euro nodig hebben aan onderhoud van de kerststal.
.. het voer voor de beesten gesponsord krijgen door 'Dierenspeciaalzaak Colinda'
.. we dit jaar een mooi bedrag aangeboden hebben gekregen vanuit de 'Classic Car Rally Waalre', we hebben maar liefst 500 euro mogen ontvangen!
.. we starten met de opbouw van de Levende Kerststal op de eerste zaterdag na 5 december
.. we minimaal 1 week bezig zijn met het opbouwen / aankleden van de Levende Kerststal
.. we als bestuur dit allemaal met heel veel plezier doen rondom de mooie feestdagen!

Levende kerststal

Waalre's Got Talent

De club muziekdocenten wil een breder publiek trekken en het bestuur heeft daarom besloten tot een koerswijziging en een wat vrijere agenda. Sinds enkele maanden is Lieke Krantzen nieuw in dat bestuur. Om het muziekonderwijs eens wat anders dan anders op de kaart te zetten werd ‘Waalre’s Got Talent’ bedacht.

Waalre's Got Talent

Dorpsdiner

Vorig jaar hebben we met 250 mensen een fantastisch openluchtdiner beleefd bij gelegenheid van de opening van het nieuwe Huis van Waalre. Heerlijk onder en tussen de bomen begeleid met live muziek samen eten. Het ultieme “Bertolli” gevoel van samen eten en ontmoeten in vrijheid en verbinding.

Een groep enthousiaste dorpsgenoten organiseert het WijWaalre Dorpsdiner opnieuw op 14 september 2019. Het is de bedoeling om dit jaarlijks te herhalen en het aantal deelnemers geleidelijk toe te laten nemen van 250 in 2018 naar 3.000 in 2023 bij gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de gemeente Waalre. De droom is om dan één lange tafel te maken die Aalst en Waalre via de Koningin Julianalaan en de Willibrorduslaan met elkaar verbindt. Iedere dorpsgenoot moet dan aan kunnen schuiven bij de gezamenlijke maaltijd.

Dorpsdiner
Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in