Goede doelen 2017 - Waalre Rally

Goede doelen 2017

De opbrengst van de Waalre Classic Car Rally komt geheel ten goede aan goede doelen in de gemeente Waalre en omstreken. Hieronder treft u een overzicht van de gesteunde goede doelen in 2017.

Natuurwerkgroep IVN

De IVN Natuurwerkgroep Waalre is al ruim 35 jaar werkzaam aan de hoogwaardige natuurelementen in de gemeente Waalre. Haar activiteiten bestaan uit handmatig onderhoud van vennen, heidevelden en beekdalen. Het belangrijkste deel van deze natuurelementen zijn in het bezit van de gemeente Waalre en een kleiner deel is in het bezit van Brabants Landschap en Natuurmonumenten. Met de donatie van Stichting Waalre Classic Car Rally hebben zij een tweede stronkentrekker kunnen bouwen. 

Benieuwd naar wat dit is? Bekijk het in deze video

Natuurwerkgroep IVN

Renate van der Steen

Mede dankzij onze deelnemers en sponsoren hebben wij o.a. het speeltuininitiatief van de 14-jarige Renate een extra steuntje in de rug kunnen geven. Het doel van haar initiatief is om speelruimte te creëren in de buurt van de Gestelsestraat in Aalst omdat daar geen voorzieningen zijn voor de alsmaar minder buitenspelende jeugd.

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren? Kijk dan op https://voorjebuurt.nl/nl/projects/natuurlijkespeeltuin

Renate van der Steen

Willibrordconcerten Waalre

"De gift van WCCR 2017 aan Willibrordconcerten Waalre is welbesteed!" Schreef de recensent van het Eindhovens Dagblad in april 2017 naar aanleiding van het 40 jarig bestaan nog dat het “afzien was op harde bidstoelen” tijdens het jubileumconcert met Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal. Inmiddels hebben zij dankzij de bijdrage van Stichting Waalre Classic Car Rally het ongastvrije zitmeubilair kunnen vervangen door uitnodigende stoelen. Vanaf zondag 18 maart 2018 kunnen gasten voortaan genieten van de maandelijkse concerten vanuit een comfortabele stoel. Ook hebben ze met de gift de bijzonder fraaie en door John Brinsmead & Sons London in 1905 gebouwde piano kunnen laten restaureren. 

Willibrordconcerten Waalre

Harmonie De Volharding

Harmonie de Volharding bestaat uit bijna 70 enthousiaste muzikanten, verdeeld over drie orkesten: het Harmonieorkest en de twee opleidingsorkesten. De opleidingsorkesten hadden dringend behoefte aan een oefensaxofoon. Deze wordt gebruikt om leerlingen op te leiden zodat deze later in het orkest kunnen meespelen. Met de bijdrage van Stichting Waalre Classic Car Rally kon een nieuwe oefensaxofoon aangeschaft worden.

Harmonie De Volharding
Inschrijven voor de Waalre Rally

Waalre Classic Rally 2024

Schrijf je in